hu
sk en de
Background Background Background Background

Csapatunk

Obrazok

Fekete Viktória

/ toborozó

Fekete Viktória vagyok 2019.szeptemberétől vagyok az Enterworks Kft csapatában és Toborzó pozíciót töltök be a cégnél.

Munkám fő része az emberek segítése és tájékoztatása munkakeresés kapcsán, illetve beléptetésük elősegítése partnercégeinkhez. Fontos feladatom, hogy telefonon keresztül pontos felvilágositást adjak a jelölteknek az adott munkáról, illetve segítésem Őket a további folyamatokat illetően, és segítsem a beintegrálásukat a munka világába.

Amennyiben munkát keresel keress bizalommal!

Elérhetőségek: fekete.viktoria@enterworks.eu +36 301 577 213

Sziasztok!

Bacsó Benedetta vagyok, 2021 január óta dolgozom az Enterworks Kft. nyíregyházi irodájában, toborzási területen. Napi feladatiam közé tartozik a jelentkezők tájékoztatása az aktuális lehetőségekről, folyamatos kapcsolattartás az érdeklődőkkel.

Igyekszem minél több felületen eljutni a potenciális álláskeresőkhöz és számukra megtalálni a megfelelő munkalehetőséget. Emellett részt veszek sales feladatokban is, ezen a területen főleg adminisztratív teendőket látok el.

Elérhetőségek: bacso.benedetta@enterworks.eu +36 301 237 078
Obrazok

Bacsó Benedetta Erzsébet

/ toborozó
Obrazok

Barkaszi Szidónia

/ toborozó

Sziasztok!

Barkaszi Szidónia vagyok. 2021 január óta erősítem az Enterworks nyíregyházi csapatát toborzóként. Az elmúlt években pedagógusként dolgoztam, ennek köszönhetően könnyen megtalálom a közös hangot a munkavállalókkal.

Munkám során számos jelentkezővel tartom a kapcsolatot napi szinten, célom, hogy minél több embernek segítsek megfelelő munkát találni. Így, ha munkát keres, forduljon hozzám bizalommal!

Elérhetőségek: barkaszi.szidonia@enterworks.eu +36 301 237 076

A nevem Horváth Andrea 2018 ősz óta dolgozom az Enterworks kft-nél mint Hr-es.

Munkám elsősorban az új munkahely létesítésénél kezdődik és a megszüntetésénél végződik.

HR-es munkámhoz a munkavállalói kör teljes tájékoztatása, szerződések megírása, ki- és beléptetések, mindenféle dokumentációk kiadása, (Cafeteria, adópapírok, stb.) kapcsolódik, valamint belelátok a bérszámfejtésbe, TB ügyintézésébe is.

Alapvetően a segítés, a megértés és az empátia vezérel, így munkaüggyel kapcsolatos problémával, kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!

Számomra fontos, hogy a hozzám forduló munkavállalóknak a legjobb tudásom szerint konkrét megoldást nyújtsak.

Elérhetőségek: hr@enterworks.eu +36 301 607 147
Obrazok

Horváth Andrea

/ HR coordinátor
Obrazok

Kerecsényi Zsuzsanna

/ HR asszisztens

Sziasztok, Kerecsényi Zsuzsanna vagyok. 2019 októbere óta dolgozom az Enterworks Kft.-nél, HR-asszisztensként. Több, mint 20 évet töltöttem az értékesítési szakmában, folyamatosan emberekkel foglalkoztam, így a HR-es munkában adódó kihívások sem ismeretlenek számomra. Legfontosabb, hogy hatékonyan támogassam a HR-koordinátorok munkáját. A munkavállalók be- és kiléptetésével járó adminisztráció, szerződések készítése, dokumentációkezelés tartozik a fő feladataim közé.

Ha nem éred el a koordinátort, keress bátran!

Elérhetőségek: kerecsenyi.zsuzsanna@enterworks.eu +36 301 607 165

Sziasztok!

Kiszeli Dóra vagyok, 2020. októbere óta dolgozom az Enterworks Kft-nél. Munkám során a két végpont, azaz a partnercégek és a munkavállalók közötti csatornát biztosítom. Munkavállalóként már az első interjún találkozol velem és onnantól kísérem, segítem mindennapjaid.

Projektkoordinátorként hr témakörben felmerülő kérdések kapcsán tudok Neked segíteni. Napjaimat sok utazás jellemzi, amely jó szervezőkészséget igényel, így bármilyen kérdés esetén keress fel bátran, találok időt a megoldására.

Elérhetőségek: kiszeli.dora@enterworks.eu +36 301 304 293
Obrazok

Kiszeli Dóra

/ Projekt coordinátor
Obrazok

Major Bettina

/ Pénzügyi-és ügyvezetői asszisztens

Sziasztok!

Major Bettina vagyok, az Enterworks Kft. viszonylag új tagjaként mutatom be magam, hiszen 2021. májusában kezdtem el a csapat tagjaként dolgozni. Munkám a pénzügyi terület támogatása, illetve asszisztensként az Ügyvezető igazgató munkájának segítése. Feladataim nagy kihívást jelentenek számomra, hiszen mindkét feladatkörben maximálisan helyt kell állnom, mivel a cég életében mindegyik terület fontos szerepet tölt be.

Bátran forduljatok hozzám, hogyha kérdésetek van a pénzügyi terület felé, illetve akkor is, hogyha kapcsolatba szeretnél lépni Cégünkkel!

Elérhetőségek: accounting@enterworks.eu +36 30 864 6654

Sziasztok!

Bári Maja Margaréta vagyok, 2019. novembere óta dolgozom az Enterworks Kft.-nél. Győrben a központi iroda vezetését látom el. Feladataim közé tartozik az operatív folyamatok monitorozása, toborzás és a HR szakmai támogatása, meglévő partnereinkkel kapcsolattartás, illetve a kollégák és a vezetőség közötti gördülékeny kommunikáció biztosítása. Amennyiben stabil munkaerőre van szüksége vagy kapcsolatba lépne cégünkkel keressen bátran!

Elérhetőségek: coordinator@enterworks.eu +36301774478
Obrazok

Bári Maja Margaréta

/ Irodavezető
Obrazok

Körmöczi Rudolf

/ Operatív manager

Sziasztok! Körmöczi Rudolf vagyok, 2020.június 1. óta dolgozom az Enterworks Kft.-nél mint operatív vezető. Feladataim közé tartozik a partnerek és szervezeten belüli egységek közti folyamatok koordinálása, optimalizálása, fejlesztése illetve a szolgáltatás (munkaerő-kölcsönzés,-közvetítés) értékesítése. Célom az ügyfeleink elvárásainak való megfelelés, a megbízások minőségi teljesítése és a munkavállalók elégedettségének elérése. Amennyiben megbízható munkaerőre van szüksége, forduljon hozzám bizalommal!

Elérhetőségek: kormoczi.rudolf@enterworks.eu +36301559809

Varga Pál vagyok az Enterworks Kft. ügyvezető igazgatója. Ügyvezető igazgatóként mindig arra törekedtem, hogy az ügyfelek emberi erőforrás problémáira hatékony és gyors megoldást kínáljak. Célom, hogy az Enterworks Kft. egy multinacionális vállalat legyen, mely komplex megoldásokat ajánl partnerei számára.

Obrazok

Varga Pál

/ Ügyvezető igazgató