Enterworks

 

💚 Ma arról szeretnénk beszélni, hogy milyen értékes lehetőséget kaptunk arra, hogy segítsünk egy különleges kis harcosnak.

✨ Cégünk büszkén támogatta a Kívánság Alapítványt, és ezzel együtt egy bátor kis szívvel, Marcit, aki nap mint nap küzd a betegségével.

🔅”A remény a legerősebb gyógyszer – Legyünk a gyógyulás részesei!”

 

🥇 A mi kis hősünk erőt ad mindannyiunknak azzal, ahogy küzd, mosolyog és soha nem adja fel. Az ő története emlékeztet minket arra, hogy minden nap lehetőség van arra, hogy valaki más életét jobbá tegyük.

🔅”Egy pillanatnyi támogatás, örökké tartó változás.”

🙋‍♂️ Ezért arra kérünk titeket, hogy lehetőségeitek szerint csatlakozzatok hozzánk abban, hogy Kívánság Alapítvány minél több rászoruló gyermeken tudjon segíteni. Az ő küzdelmük inspiráció mindenki számára, és együtt, közösségként, képesek vagyunk csodákra.

🔅”Kicsi lépés, nagy változás – Adjunk egy esélyt a csodákra!”

🎇 Mi teljes mértékben hiszünk benne, hogy együtt, közösségként, képesek vagyunk csodákra! Köszönjük, hogy részt vesztek ebben az emberfeletti küzdelemben és segítitek azokat, akiknek a mi kis hősünk által is inspirált erőre van szükségük! Itt éritek el őket: https://lnkd.in/dDrDGiEU

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük