Enterworks

🎉“Az igazi boldogság az, amikor mások boldogabbak lesznek a mi tetteink által.” – Roy T. Bennett

💚 Az év legszebb időszakában, a szeretet és az összetartozás ünnepeinek alkalmából, szívünkből jövő szeretettel megosztunk veletek egy különleges pillanatot, amely cégünket és minden dolgozónkat a legnagyobb örömmel töltötte el.

🎄Az idei karácsony alkalmából, amikor csillogó fények és a vidám hangulat veszi körül az embereket, mi úgy éreztük, hogy a legjobb ajándék, amit adhatunk, ha mosolyokat csalunk azoknak az arcára, akiknek ebben az időszakban talán a leginkább szükségük van rá: a család nélküli gyerekeknek.

🎁 Cégünk nevében büszkén és meghatottan szeretnénk bejelenteni, hogy adományokkal és szeretettel teli szívvel látogattunk el ismét egy gyermekotthonba, hogy megajándékozzuk az ott élő csodálatos kis lelkeket.

👀 A mosolyok, amiket arcukon láttunk, a hálás ölelések és a ragyogó szemek mind-mind olyan pillanatok voltak, melyek örökre megmaradnak szívünkben.

🎄Kívánunk Nektek áldott, boldog karácsonyt, ahol az igazi értékek, a szeretet és a törődés fénye mindannyiunkat átölel. Legyenek az ünnepek tele melegséggel, boldogsággal és szeretettel!

Szeretetteljes üdvözlettel,
Az Enterworks csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük