Enterworks

💚 “Üdvözlöm látogatóinkat a munkaerő-piac izgalmas világában!

🖊 Közel húsz éve tevékenykedem HR területen. Ez alatt az időszak alatt rengeteg olyan értékes tapasztalatot szereztem, mely hozzájárul ahhoz, hogy segítsek vállalatoknak és munkavállalóknak megtalálni az ideális párosítást. Ez hosszú távú sikert hoz és a legjobb partnerkapcsolatokat tudja kialakítani.

💡 Az emberközpontú vezetés elveit vallom, és hiszek abban, hogy a munkavállalók a legnagyobb értékeink. Csapatként pedig azok vagyunk, akik a lehető legtöbbet hozzák ki az emberekből és támogatni tudjuk őket céljaik elérésében, illetve segítünk elérni a kitűzött céljaikat.

🟢 Az emberi sokszínűség és a kultúrák közötti megértés is kulcsfontosságú számomra. Kollégáink, munkatársaink között olyanokat is üdvözölhetünk, akik különböző nemzetiségekből származnak. Hiszem, hogy a különböző háttereket és kultúrákat értékes erőforrásnak kell tekinteni, illetve fontos, hogy megértsük, együttérzőek legyünk, és támogassuk őket a sikeres együttműködés érdekében.
A nálunk megtapasztalható sokszínűség és befogadás hozzájárul ahhoz, hogy minden munkatársunk jól és biztonságban érezze magát.

🔥 A motiváció és az elkötelezettség nélkülözhetetlenek a sikerhez! Csak ez tud lehetővé tenni olyan munkakörnyezetet, ahova szívesen érkezünk meg nap mint nap és ahol mindenki értékesnek érzi magát, mert munkájával hozzá tud járulni a cég eredményes működéséhez.

🎯 Operatív és üzleti területeken egyaránt támogatom a csapatunkat. Fontosnak tartom a fizikális jelenlétet és a közvetlen kapcsolattartást, mert így tudok a legtöbbet segíteni a kollégáimnak, munkatársainknak és az ügyfeleinknek.

☑️ Az üzleti szemlélet mindig is alapvető fontosságú volt számomra. Tudom, hogy a HR nem csak emberi erőforrásokról szól, hanem stratégiai szerepet játszik a vállalatok sikerében. Meggyőződésem, hogy a megfelelő emberek megtalálása és megtartása kulcsfontosságú ahhoz, hogy a cégünk sikeres legyen.
Bízom benne, hogy kollégáimmal, a partnereink és a munkavállalóink javára is, hozzájárulhatok a sikerélményekhez és a cégünk fejlődéséhez. Várjuk új munkavállalóinkat és partnereinket szeretettel, és reméljük, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk a közös céljaink eléréséért!

🎉 “A motiváció a siker kulcsa, az elkötelezettség pedig az ajtó, ami mögött ott vár a siker teremtése. Kultúránk pedig az út, ami a sokszínűségen keresztül vezet az eredményekhez, míg az együttműködés és a csapatmunka az iránytű, amely a közösen elért sikert mutatja.”

📩 jakab.csilla@enterworks.eu
📞 +36 30 177 4478

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük